Προϊόντα – Τennis DVDs

DVD 1 – “The Forehand” 

Ένα δυναμικού περιεχομένου DVD που διδάσκει τις βασικές αρχές του σύγχρονου Τένις και το οποίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κίνηση του Forehand.

DVD 2 – “The Backhand” 

Το θαυμάσιο αυτό DVD διδάσκει απλά και με τη βοήθεια απλών όρων το πως να βελτιώσετε όλους τους τύπους των βολών του Βackhand.

DVD 3 – “The Serve” 

Κατανοήστε τους διδακτικούς όρους «Σφυρί» και «Ουράνιο τόξο» και αναπτύξτε το Σερβίς σας από μια ισχυρή βάση, μαθαίνοντας μεταξύ άλλων και για φάλτσα καθώς και για την τακτική.

DVD 4 – “The Volley” 

Ένα δυναμικού περιεχομένου DVD που διδάσκει όχι μόνο την κίνηση του Βόλλευ με ψηλές ή χαμηλές μπαλιές, αλλά πότε και πως να κινηθείτε προς το φιλέ.

DVD 5 – “Biomechanics” 

Πρόκειται για ένα νέο, δυναμικού περιεχομένου DVD που διαλευκαίνει τη μαγεία της Βιομηχανικής στο τένις, έτσι ώστε κάθε παίχτης να επωφεληθεί από κάθε διαθέσιμη πηγή δύναμης.

DVD 6 – “Pro Drills” 

Αυτό το DVD είναι περισσότερο για παίχτες τουρνουά, αν και από το υλικό του μπορούν να επωφεληθούν όλοι όσοι ασχολούνται ενθουσιωδώς με το τένις

DVD7 – “Learn to Play Tennis” 

Αυτό το DVD είναι μια παρουσίαση των βασικότερων χτυπημάτων τένις για αρχάριους και προχωρημένους παίχτες

“Tennis Movement Training” by Jez Green 

Αυτό το DVD παρουσιάζει με τρόπο παραστατικό και με παραδείγματα βασικές ασκήσεις που βοηθούν στο “χτίσιμο” αθλητών τένις

Σημείωση: Ta DVD προσφέρονται στην Αγγλική γλώσσα χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους.